Όλα τα μέλη της επιχείρησης μας παρακολουθούμε όλα τα νέα και τις εξελίξεις για να μπορούμε να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παρέχουμε ακόμα καλύτερες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε εσάς. Η εξειδικευμένη γνώση και οι συνεργάτες μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και την παρακολούθηση κάθε καλλιέργειας φραγκόσυκου σε όλα τα στάδια ανάπτυξης.

Το στάδιο του σχεδιασμού της φύτευσης είναι ίσως το κομβικό σημείο της παραγωγής. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη μελέτη, η οποία θα βασιστεί κυρίως στον επιθυμητό τρόπο εκμετάλλευσης (αν η παραγωγή θα γίνει για την αξιοποίηση του φρούτου, για να παραχθούν ζωοτροφές, βιομάζα, για χρήση του φραγκόσυκου σε φάρμακα, για δημιουργία φρακτών κ.α.). Μετά τη διαδικασία της μελέτης πρέπει να επιλεχθούν οι ποικιλίες που θα φυτευθούν για να υπάρξει το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς των μοσχευμάτων/καρπών στον χώρο σας και την τοποθέτηση τους από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Οι συμβουλές μας σε όλη την διάρκεια της καλλιέργιας μαζί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, θα σας αποβάλλουν όλο το άγχος για την πορεία, την υγεία και την σωστή ανάπτυξη του φυτού. Φροντίζουμε την περιποίηση των φυτών, κλαδεύοντάς τα όταν αυτό είναι απαραίτητο. Με εντατική παρακολούθηση, ελέγχουμε την υγεία των βλαστών και των φρούτων, ώστε να προλάβουμε οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί και να τη θεραπεύσουμε άμεσα. Διαθέτουμε τα αναγκαία εργαλεία και μέσα, όπως βιολογικά ή συμβατικά λιπάσματα, για την βελτίωση και σωστή παραγωγή.

Ζητήστε τον σύμβουλό σας

Περισσότερες πληροφορίες για το φραγκόσυκο;